skygge
Billede
skygge bund

Jeg er uddannet psykoanalytiker/Analytisk Psykoterapeut ved C.G. Jung Instituttet i København og har haft privat praksis siden 2009.

Uddannelsen er internationalt anerkendt (IAAP, International Association of Analytical Psychology) og er godkendt efter socialministeriets nye evaluering af psykoterapeutuddannelserne. Uddannelsen er 6-årig med fokus på psykoterapi, udover at bygge på omfattende teoretisk undervisning, er der krav om 150 timers gruppesupervision, 100 timers individuel supervision og ikke mindst 300 timers egen analyse samt 400 klienttimer. 

Jeg er oprindeligt uddannet sygeplejerske, gennem dette arbejde har jeg erfaring med mennesker i alvorlig krise. Derudover har jeg gennem 14 år arbejdet med kriseramte og traumatiserede børn og deres familier. Ved siden af min praksis arbejder jeg med anbragte unge. 

Kursus fra Aarhus universitet vedr.:"Tidlige skader på sindet". 

Kursus i gruppeterapi til børn og unge ved Institut for Gruppeanalyse i København.

Desuden uddannet Sandplay-terapeut (Symbolarbejde - Legeterapi).

Som psykoanalytiker tager jeg, som en del af mit arbejde, supervision både i gruppe og individuelt.

Etik: Som psykoanalytiker er jeg forpligtet til, at følge Selskabet for Analytisk Psykologi’s (SAP,DK)’s internationalt accepterede etiske regler, der bl.a. omfatter tavshedspligt. Se link hertil – på engelsk: http://www.cg-jung.dk

© Copyright Therapi.dk 2009